Luxustinit keres Alekosz: "A nagy kebel nem kritérium, a fenék majd kompenzálja azt. Körtetini legyen!"

Forrás: TV2 -
Facebook csajozás Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz posztjai általában nagy port kavarnak a közösségi médiában, legutóbbi bejegyzéséhez is rövid idő alatt 150 komment érkezett. Mutatjuk is, mit tett közzé. 

"Tegnap használt autó vásárlásához kértem tanácsot segítséget, amit nagyrészben meg is kaptam. A legtöbben, hozzáteszem, jogosan, arra voltak kíváncsiak, milyen célokra szeretném azt.

A személyreszabás érdekében akkor most közlöm. 18-25 éves, 40-45 kilós, hosszúhajú, tetoválatlan, csöndes, odaadó, simulékony, munkanélküli Luxustinédzserek szállítására kell. SOS! Nem, nem az igazit keresem! És hősszerelmes sem szeretnék lenni. Pusztán csak Luxustinédzserekkel szeretnék érintkezésbe kerülni. Ehhez Luxusautó kell. Kastély, Hermes mamusz, van! A leány lehet lenéző-flegma, arrogáns vagy durcás. Vagy pedig cute! Tehát aranyos. Tulajdonképpen mindegy. A nagy kebel nem kritérium, a fenék majd kompenzálja azt. Körtetini legyen!" - írta Alekosz, aki saját magát így jellemezte: "Nagy Alekosz nemzetközi sztár, vagyonőr, taxisofőr, üzletember, etikus hekker, előadóművész, értelmiségi, gróf, koronaherceg, civil politikai elemző. Csak a teljesség igényének a kedvéért".

Alekosz a nyáron még arról beszélt, mennyire hiányoznak neki az exei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.