Oszter Sándor halála előtt pár órával még interjút adott: ezt mondta az utolsó beszélgetésben

Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Beliczay László -
interjú gyász Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halála előtt egy nappal készített interjút a Blikk Oszter Sándorral. Akkor remekül érezte magát, a színpad és a közönség adott neki erőt. Ez volt az utolsó nyilatkozata, mielőtt pénteken infarktust kapott.

Az interjúban arról beszélt, hogy egyáltalán nem érzi fárasztónak a sok utazást és előadást, ráadásul mindenhol nagy szeretettel fogadják az egész társulatot.

- felelte a kérdésre, hogy meddig lehet a színészetet folytatni.

Arról is beszélt, hogy még nem tudja, mihez szeretne kezdeni, ha egyszer nyugdíjba vonul, bár a kertészkedés és a vadászat nagyon közel áll a szívéhez.

- válaszolta arra a kérdésre, van-e benne hiányérzet bármi miatt.

Budapest, 2021. október 30. Életének 73. évében 2021. október 29-én meghalt Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész - közölte felesége, Failoni Donatella a Facebookon. A felvétel 2013. július 3-án, a művész budapesti otthonában készült. MTI/Beliczay László Forrás: MTI/Mti Fotószerkesztőség/Beliczay László

Failoni Donatella, Oszter Sándor felesége szombaton tette közzé a közösségi oldalán, hogy férje szívinfarktusban meghalt. A zongoraművész ma szólalt meg először Oszter Sándor haláláról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.