L.L. Junior végre pontot tett a találgatások végére: elárulta, mi vezetett a szakításhoz Kingával

házasság Körtvélyessy Kinga roma kultúra szakítás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokkal ezelőtt robbant a hír, hogy L.L. Junior és felesége Körtvélyessy Kinga különköltöztek és Junior árulja a családi fészket. Bár mindig is viharos volt a kapcsolatuk, az eddig nem derült ki, mi vezetett pontosan a pár szakításához. 

L.L. Junior és Kinga 2016-ban ismerték meg egymást, s bár mindig is voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, mégis nagy szerelem az övék. Idén augusztusban aztán úgy tűnt, ez a szerelem végetért, ugyanis Kinga elköltözött a közös álomházból és közös gyermeküket is vitte magával. Akkoriban sokan azt mondták, megviselte kapcsolatukat a sok veszteség: Junior 2019-ben elveszítette kisfiát, Dávidot, míg Kinga édesanyja 2020-ban hunyt el koronavírusban. Ráadásul állítólag Kinga szülés utáni depresszióval is küzdött.

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior között több ellentét is feszül. Forrás: https://www.instagram.com/lesikortvelyessykinga/

A szakításhoz egyéb indokok is vezetett. A Bors informátora szerint azért sem szívesen beszélnek a szakításukról, mivel mindketten mást gondolnak az okokról.

Ha ez még nem lenne elég, újabb dologra is fény derült. L.L. Junior az Instagram-oldalán válaszolt a rajongói kérdésekre, amikor az is felmerült, hogy Kingával tartották-e a roma szokásokat.

- hangzott az őszinte válasz, ami sok mindent megmagyaráz.

A rajongók ennek ellenére még bíznak abban, hogy az álompár újra egymásra talál. Talán némi reménykedésre ad okot, hogy a szakításuk óta posztoltak már közös képet és próbálják megmenteni a házasságukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.