Áll a bál: Fluor Tomi kiverte a biztosítékot a swingerklubok látogatóinál: "Nyilvános bocsánatkérést kértünk!"

Forrás: RTL Klub/Sárosi Zoltán -
swinger klub Fluor Tomi bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi  nem rejtette véka alá a véleményét a swingerklub látogatóival kapcsolatban, akik nyilvános bocsánatkérést követelnek a rappertől sértő megjegyzései miatt.

A legutóbbi Istenestben, ami Istenes Bence online műsora, szóba került a swingerezők világa, akik azzal szinesítik a szexuális életüket, hogy különböző klubbokban vagy partikon partnereket cserélnek. Ez pusztán a testi kapcsolatokról és örömökről szól.

A téma kapcsán Fluor Tomi határozott véleményt fogalmazott meg.

"Tegnap bulizni voltunk Budaörsön egy villában. Kiderült, hogy ez egy swingerklub amúgy. Szerintem kevés szomorúbb dolog van a swingerkluboknál. Ahogy filmekben is ábrázolják, meg ahogy elképzeled, úgy ez egy cool dolog, de közben tuti, hogy egy túlsúlyos f*szinak ott a v*laga a csajod fejénél, miközben egy harmadikkal próbálsz éppen valamit csinálni, és mindenki izzadt és büdös. Ez a hely olyan volt tegnap, hogy a világ összes szomorúsága oda gyűlt. Minden egyes otthagyott nyomor ott volt ezen a helyen"

- részletezte Fluor.

A rapper szavai eljutottak a Magyar Swinger Egyesület vezetőjéhez, aki nem hagyta szó nélkül a halottakat.

Áll a bál: Fluor Tomi kiverte a biztosítékot a swingerklubok látogatóinál: "Nyilvános bocsánatkérést kértünk!" Forrás: RTL Klub/Sárosi Zoltán

"Tisztelt szerkesztőség, kedves Bence! A műsorotok 2. évad, 3. adásában elhangzottakkal kapcsolatban írok. A hazai swinger egyesület alapítója és elnöke vagyok. Rengeteg munkánk van abban, hogy a társadalom számára a hasonló műsorokban elhangzó negatív előítéletet megpróbáljuk visszafordítani.A swinger közösség ápolt, intelligens, kulturált 30-as, 40-es, 50-es párokból áll többségében. Az, hogy minket büdös, hájas seggű egyedekként tüntet fel a tapasztalatokkal nem rendelkező Fluor Tomi, igen sértő ránk nézve, és tisztelettel kérlek benneteket, ezt korrigáljátok! Vágjátok ki ezt a jelenetet, és nyilvános bocsánatkérést kérünk! Szeretettel várunk benneteket egy kávéra, egy pohár borra, ha a valós arcára is kíváncsiak vagytok ennek a világnak. Tisztelettel, Orsi, SWLT Egyesület".

A Blikk megpróbálta elérni az egyesület vezetőjét, valamint Fluort is, de nem jártak sikerrel, viszont Istenes Bence reagált a történtekre.

"Egy ilyen műfajban, ahol véleményt mondunk bizonyos dolgokról, szinte elkerülhetetlen, hogy ne bántsunk meg valakit, bár ez abszolút nem célunk, és nagyon sajnálom, ha valaki magára veszi. Tomi valóban kicsit sarkosan fogalmazott, de ahogy a műsorból kiderül, valójában csak a fantáziájáról beszélt, hiszen nem járt még swingerben. Felvettük már a kapcsolatot Orsival, és meghívtuk a következő adásba, hogy elnézést kérjünk tőle és megismertesse velünk, valamint a nézőkkel ezt a világot" – nyilatkozta a lapnak a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.