Aranyba borítva mutatta meg csupasz kebleit a népszerű olasz divatmodell - Fotó (18+)

modell fotó mellek arany Chiara Ferragni felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chiara Ferragni olasz származású divatmodell szereti megvillantani kerekded idomait. Így tett nemrég  a Men of the Year gálán Berlinben is, ahol csupasz melleit aranyba borítva mutatta meg a nagyközönségnek.

Az olasz divatmodell kivételes szépségével is óriási feltűnést okoz, ha megjelenik valahol, de Chiara képes ezt még azzal fokozni, hogy olykor-olykor megszabadul egy-egy ruhadarabjától és megvillantja formás idomait.

Legutóbb Berlinben egy gálán mutatta meg csupasz kebleit a nyilvánosságnak, persze ezt is rendhagyó módon, aranyba borítva azokat. A fotót elnézve sikerült a modellnek magára felhívni a figyelmet, és jó értelemben sokkolni a rajongókat.

Aranyba borult keblekkel lépett a vörös szőnyegre Chiara Ferragni Berlinben Forrás: Jens Kalaene/dpa-Zentralbild/dpa/Jens Kalaene

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.