Nyerő páros: Hatalmas a feszültség a villában, Fecó egyből Guszti torkának esett

Forrás: instagram.com/ferencfrohner -
Molnár Gusztáv Nyerő páros Kárpáti Rebeka Frohner Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka párja, Fecó elmondta véleményét.

A kiesett párok egy rövid időre visszatértek a Nyerő páros villájába. Kárpáti Rebeka és párja, Fecó is visszamentek, és az volt szinte az első dolguk, hogy leültek Molnár Gusztiékkal beszélni. Meg akarták tudni, hogy Gusztiék miért nem az ő bennmaradásuk mellett voksoltak, amikor annyira szoros barátság alakult ki közöttük.

Fecó őszintén elmondta Gusztiéknak, mit gondol:

"Mi egymás szemébe néztünk, és megbíztunk bennetek. Egyszerűen azt éreztem, hogy lent kezdtétek az egész játékot, majd kaptatok egy óriási hatalmat, és úgy néz ki, hogy ezt a hatalmat nem tudjátok kezelni. Meghasadtatok" - mondta Fecó.

Kárpáti rebeka, Frohner ferenc Forrás: instagram.com/ferencfrohner

A közös játékon a nemrégiben kiboruló Kulcsár Edina és párja, Csuti teljesítették a legrosszabb idővel a feladatot, így ők lettek a körben legkevesebb pénzt gyűjtő Kárpáti Rebeka és Fecó ellenfelei a szimpátiaszavazáson. Rebekáék kapták a kevesebb szavazatot, így nekik kellett távozniuk a villából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.