Berki Krisztián megszólalt a szülés közvetítéséről: ennyien követték Mazsi vajúdását

Forrás: instagram.com/berkimazsi -
Berki Mazsi vajúdás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi első gyereke a nyilvánosság előtt jött világra. Az apuka elárulta, hányan követték intim pillanataikat. 

Berki Krisztián és Mazsi élőben közvetítették az első gyermekük születését, aminek már az ötlete is komoly indulatokat váltott ki, de az események után sem változott sokat az emberek véleménye, még hazugsággal is megvádolták a párt. A hozzászolók egy része szerint ugyanis nem élőben ment a közvetítés, hanem felvételről.

Ennek ellenére rengetegen követték az eseményeket, Berki Krisztián elárulta, mekkora volt az érdeklődés.

Berki Krisztián és Mazsi első közös gyermekének születését rengetegen követték Forrás: instagram.com/berkimazsi

"Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. A közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak. A világ több mint 50 országából voltak látogatóink, egészen távoli helyekről is érdeklődéssel követték a közvetítést, de a legtöbb rajongó természetesen hazai volt
Jócskán 1 millió felett volt ebben az időszakban az oldalletöltések száma

Ez a kiugró érdeklődés kezdetben túlterhelte ugyan a szervereinket, azonban munkatársaink rohamtempóban, rövid időn belül el tudták hárítani a problémát, így a #legkisebbberki világrajövetelét már zavartalanul nézhették az érdeklődő rajongók. Az archívumban utólag is elérhető lesz az előkészületek minden egyes perce, és további exkluzív anyagokat is folyamatosan közlünk majd" - írta Berki Krisztián közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.