"Olyan feleséget szeretnék, mint az anyám" - furcsa kijelentést tett az RTL Klub sztárja

Forrás: Instagram -
x faktor Ruszó Tibi versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruszó Tibi a szlovákiai Balogújfaluból indulva nyerte meg az X-Faktort, ám a koronavírus berobbanása miatt attól tartott, hogy karrierjének hirtelen vége szakad.

A fiatal énekes nagy döntésre szánta el magát, elköltözik otthonról és Budapesten folytatja tovább a pályafutását - írja a Blikk.

„A testvéremmel bérelek majd lakást, terveim szerint a belvárosban vagy Zuglóban. Fontos szempont, hogy a menedzseremhez közel legyek, hogy gördülékenyen menjen a munka. Eddig nem nagyon volt rá szükségem, hogy például mossak magamra, de szeretném megtanulni, és azt gondolom, egy férfinak is el kell tudnia végeznie ezeket a munkákat, akárcsak egy nőnek" – nyilatkozta Ruszó Tibi, majd arról is beszélt, hogy legutóbbi szakítása után milyen társat képzel el maga mellé.

A fiatal énekes a karrierjére szeretne koncentrálni. Forrás: Instagram

„Bevallom, olyan feleséget szeretnék, mint az anyám. Jó lenne, ha ilyen családcentrikus, törődő nejem lenne majd a jövőben. Viszont családot sokkal később szeretnék. A szüleim is egyetértenek abban, hogy most, a jelenlegi életembe még nem fér bele egy család, nagyon fiatal vagyok, elsődleges a karrierem".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.