"Nagyon ki vagy pofásodva" - beszólt Kucsera Gábornak egy követője

Kucsera Gábor hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rajongó beszólt Kucsera Gábornak, szerinte kikerekedett.

Hízással vádolják Kucsera Gábort. A korábbi kajakos megosztott egy képet Instagram-oldalán, ami alatt az egyik hozzászóló nem várt gondolatait osztotta meg.

"Aki ismer tudja, hogy az egész életem a folytonos mozgásról, változásról szól. Hiszek a közösségi autómegosztásban, mely sokszor nagyban megkönnyíti az én mindennapjaimat is" - írta a képek mellé az egykori sportoló.

A bejegyzés alatt jelent meg a követő hozzászólása:

Gáborkám, szerintem nagyon ki vagy pofásodva. Jó lenne, ha visszavennél egy kicsit a finom kajákból, olyan csodálatos alakod volt!"

Kucsera Gábor nemrég arról beszélt, hogy volt olyan időszak, amikor majdnem elváltak Tápai Szabinával, de végül sikerült újra egymásra találniuk. A pár nem rejtegeti, hogy egy hosszú kapcsolatban bizony vannak hullámvölgyek, sőt, büszkék arra, hogy ezeken képesek együtt túllépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.