Palik László lezárta a múltat: "Ez volt az utolsó alkalom"

TV2 -
Palik László Palikék világa vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László hamarosan betölti a 60-at. Ilyenkor az ember már általában tervez a nyugdíjas évekre, de Palik máshogy gondolkozik. Arra törekszik, hogy mindig a legtöbbet hozza ki a pillanatból.

"Nem révedek a múltba, és nem kutatom a jövőt sem. A jövő a mi kezünkben van, és ma hozzuk létre. Ha valamitől boldog vagyok, az az, hogy nekem még mindig van jelenem" – kezdte Palik a HOT! magazinnak.

Palik László új dologba vágta fejszéjét: betör az online világba és a rádiózásba. A Palikék Világa by Manna című műsor a YouTube-on érhető el első sorban, de a Manna FM-en is hallhatók majd a beszélgetések.

"Az online világ már nem a jövő, hanem nagyon súlyosan a jelen elsődleges médiaeszköze. Látom a gyerekeimet, hogy klasszikus médiatartalmat (amiben én felnőttem, és amiben a munkás éveimet töltöttem) nem fogyasztanak, csak és kizárólag online tartalmat. De a gyerekeimnél idősebb korosztály is az online tér felé fordul már. A klasszikus értelemben vett lineáris televíziózás hatalmas változáson megy át. Ami biztos, hogy amit mi, televíziósok megtanultunk évtizedeken át, azt nem kell kidobni a kukába" - árulta el László.

Palik László TV2

"Televíziósként átmegyünk tartalomszolgáltatóba, pusztán a tartalom eljuttatásának módja változott meg. Dacára a koromnak, nem tudom azt mondani, hogy kérem szépen, én a televíziózást gyakoroltam, és praktizáltam benne egy életen át, mert akkor a fogyasztó azt mondja, hogy „Palik bácsi, bukta!" Meg kellett értenünk az idő hívó szavát, és azt gondolom, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor ebbe tartalom-előállítóként belefoghattam."

Az életkoromat tekintva azt hiszem, ez az utolsó nagy kihívás, amelybe belevágok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.