"Ez a szerelem egész életemben el fog kísérni.. " - Megható sorokkal köszöntötte fel fiát a születésnapján Majka

fotó Marián fia Majka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nagyobbik fia, Marián a napokban ünnepelte a 10. születésnapját. A rapper szívhez szóló sorokkal köszöntötte fel az ünnepeltet az Instagram-oldalán. 

Majka nagyon büszke a fiaira, Mariánra és Olivérre, akiket rajongásig szeret. Ezt bizonyítja az a megható néhány sor, amivel a rapper nagyobbik gyermekét köszöntötte fel a 10. születésnapján az Instagram-oldalán.

"Mikor először vittünk a kötelező orvosi vizsgálatokra, én nem veletek mentem, hanem az orvoshoz siettem egy tévés felvételről. Anyukád öltöztetett fel otthon, én meg vetkőztettelek le az orvosnál.

Levettem rólad a nadrágot, es ott feküdtél a kis harisnyanadrágodban. Ott tudtam, hogy az egész életem meg fog változni miattad. Nem a szülésnél, és nem amikor először a kezembe vettelek... Én ott jöttem rá, hogy ez a szerelem egész életemben el fog kísérni.. Most pedig 10 éves vagy!!! Hihetetlen... Isten éltessen, drága babám"

- írta az oldalán a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.