Müller Péter: "Egy arcon látom, hogy szeretik-e vagy nem"

Forrás: Shutterstock -
boldogság Müller Péter szeretet heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Mind úgy jöttünk a világra, hogy fölsírtunk. Ez volt az életjelünk. És mégis egy anyának legnagyobb öröme, amikor először rámosolyogtunk. Miért? Mert megéreztük, hogy szeret valaki! Minden örömünknek és boldogságunknak ez a titka.

De ami a szívből ered, az olyan, mint a baba mosolya: szeretet van benne Forrás: Shutterstock

Egy arcon látom, hogy szeretik-e vagy nem. Honnan? Most is onnan, hogy derűs, sokat nevet, és szívből. Sokféle nevetés van: keserű, gúnyos, ironikus, cinikus. De ami a szívből ered, az olyan, mint a baba mosolya: szeretet van benne. Jó neki. Ez a bölcsek derűje, akik megtalálták életük végső értelmét. Úgy érzik magukat, mint hal a vízben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.