Durván támadják a kommentelők Berki Mazsit: császármetszés után kirándulni?!

Berki Emma Katerina komment szülés Berki Mazsi újszülött Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Berki család megosztotta közösségi oldalukon, hogy kirándultak egy kicsit a szabadban. A fotó kommentháborút indított és durva hozzászólások is érkeztek az újdonsült anya fotója alá.

Az internet népe továbbra is haragszik Berki Krisztiánra és feleségére, Berki Mazsira. Az élőben közvetített szüléstörténet és az, hogy az utolsó pillanatokat csak felár ellenében láthatta a közönség, mindenkinél kiverte a biztosítékot.

Mazsiék védőnője biztosította a friss szülőket arról, hogy a kismamának jót tesz a rövid séta, viszont a kommentelők között egyenesen háború alakult ki. Szabad vagy sem császáros szülés után mozognia az anyukának? Nem tudni, hogy a kommentelők valóban Mazsi és a kislány, Emma egészségéért aggódnak vagy csupán kötekedni szeretnének a celebmami oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.