Csűrös Karola november 6-án ünnepelte 85. születésnapját, a Madách Színház pedig a mai napon a színművésznő halálát jelentette be közösségi oldalán. Ábel Anita alig jutott szóhoz, amikor megtudta, hogy mi történt. 

 Ábel Anita a közösségi oldalán szívszaggató sorokkal búcsúzott Csűrös Karolától.

"Egész nap cikáztak a fejemben a gondolatok...egy újságírótól tudtam meg a hírt...ma offline voltam, nem hallgattam, és nem néztem semmit...aztán hívtak 600-an... mondj valamit - kérték- pár szót...de mit?? Mit lehet ilyenkor mondani... hogy sajnálom, megrázott...nem mondtam, csak elakadt a szavam...most értem haza, és szedtem össze a gondolataim...Közös fotó helyett megannyi emlék...
Az "ország Etusa" voltál...nekem soha!!! Nekem Karcsi, akivel egyszer hazafelé úgy nevettünk a kocsiban a hátsó ülésen, hogy Ádám nem győzte hangosítani az operát, hogy ne halljon minket, aki a 18-ik születésnapomon váratlanul betoppant, és egész este velem bulizott, akinek fergeteges humorát és határtalan kedvességét csak azok ismerték igazán, akik közel álltak hozzá. Ha pedig színésznőként a színpadra lépett, egyszerűen ragyogott, és én ezt is láthattam...Karcsi, most már Ádámmal vagy, mellette....És ha Apámmal találkozol, öleld meg helyettem is, és dumáljatok egy jót, amit itt a földi létben úgy szerettetek...nem búcsúzom" - írta Ábel Anita a közösségi oldalán.