A hét első fele még az elcsendesedés idejét kínálja számunkra, ám a hétvégén megjelenik a fény az alagút végén. Érkezik az Újhold, felemelő energiái segítik az új ötletek létrejöttét, friss kapcsolatok erőre kapását, a szellemi fejlődést, a logikus döntések meghozatalát. A hét második fele nagyon aktív, sok mozgékonysággal, a célok beteljesedésével. Csak tegyük a dolgunkat, nem érdemes lógatni a lábunkat.

2021. november 29., hétfő a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)Először is maradj csendben! Bonyodalmak övezhetik ezt a napot, de közben nyisd ki a szemeidet és lásd, amit látnod kell. Hallgass a belülről érkező üzenetekre. Fontos lesz a megértés és az elfogadás.
2021. november 30., kedd a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)Békés, befelé fordulós nap, amikor érdemes elcsendesedni, és a szeretet erejét erősíteni. Aki figyel, az felfedezi a valóban fontos feladatokat. Pontosan lehet látni ezen a napon azt, hol tartunk, miben vagyunk kevesek, vagy épp erősek.
2021. december 1., szerda a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)Békesség, csend, harmónia – ezek mind adottak az Újholdat megelőző napokban. Pár fura információ érkezik, javallott ezeket befogadni, értelmezni, helyükön kezelni. Épp az történik, aminek ma haszna van.
2021. december 2., csütörtök a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)Sok dolog elavult. Ma ajánlott meghatározni azt, merre indulsz tovább, mi lényeges és mi lényegtelen. Szelektálj bátran, s amiről tudod, hogy már nem hoz neked hasznot, azt mellőzd!
2021. december 3., péntek a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)Érdemes összegezni az elmúlt Holdhónap eredményeit, kudarcait, befejezetlen feladatait. Ráérünk, nem javallott sietni, kapkodni, az csak galibát okozhat ezen a napon.
2021. december 4., szombat a ♐ban (Újhold, Nyilas)Gondoljuk át, mit tettünk vagy mit tettek velünk mások a közelmúltban. Ha vétettünk mások ellen, kérjünk bocsánatot. Érdemes szeretni és kényeztetni saját magunkat mások helyett.
2021. december 5., vasárnap a ♑ban (Növő hold, Bak)Elég bonyolult, vegyes energiákat kínáló nap, legfőképpen azért, mert az Újhold hatásai még erőteljesen érződnek. Nem szabad félrebeszélni, akkor sem, ha ezzel valakit meg akarunk kímélni a bajtól, a fájdalomtól.