Mindenkit megdöbbentett: Furcsa dolgot kért barátaitól Kate Middleton

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
Kate Middleton Vilmos herceg felesége Vilmos herceg Catherine Middleton A királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évvel ezelőtt, 2011 tavaszán kötötte össze életét Vilmos herceg Kate Middletonnal. A hercegi pár roppant példásan, az udvari protokoll szerint éli az életét. A mesébe illő kapcsolat azonban nem ösztönösen alakul ennyire jól.

Erre utalhat az, ami most kiderült Vilmos feleségéről. Egy, a hercegnéhoz közel álló forrás szerint Kate évekkel ezelőtt furcsa dolgot kért a barátaitól, amikor komolyra kezdett fordulni kapcsolata a trónörökössel.

Forrás: AFP/Gareth Fuller

Kate e-mailt küldött az ismerőseinek, amiben arra kérte őket még 2008-ban, hogy ezentúl a hivatalos nevén, Catherine-ként szólítsák őt. A fiatal nő igazán sosem szerette nevének rövid formáját, ez a kérés azonban nagyon meglepte a környezetét.

A forrás szerint ez is csak azt bizonyítja, hogy Kate tudatosan készült a hercegnői életre és szerepre. Már évekkel az esküvő előtt igyekezett mindent megtenni azért, hogy be tudjon majd illeszkedni a királyi családba - írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.