Törökbálint luxusház eladó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior még augusztusban kezdte árulni törökbálinti luxus otthonát, azóta folyamatosan csökkenti az árát.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolata egy ideje nem kiegyensúlyozott, szakításaikról és kibéküléseikről folyamatosan lehet hallani. Ez a hullámzás a kislányuk születése után is folytatódott, már a közös házukat is árulják.

Még augusztusban jelent meg a hirdetés az ország egyik legnagyobb ingatlankereskedő portálján: Juniorék háza eladó. Többen felkapták rá a fejüket, mert azt tudni lehet, hogy a törökbálinti Tükörhegyre néző ház a zenész nagy álma és büszkesége is volt.

Az örökpanorámás, 240 négyzetméteres, háromszintes, két fürdőszobás, hatteraszos, kétgarázsos ingatlant áron alul 280 millió forintért dobták piacra, amiből arra lehet következtetni, sürgősen szabadulnának tőle. Októberben viszont már tízmilliót engedtek az árból, és 270 millióért lehetett megvásárolni az ingatlant.

Alig néhány héttel később ismét csökkentettek a luxusház árán. Most 1 millió forinttal olcsóbban, tehát 269 millóért lehet megvenni - szúrta ki a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.