Erzsébet királynőnek van egy titkos telefonja, amit csak ennek a két embernek vesz fel

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
Erzsébet királynő lótenyésztés lovász telefon Erzsébet királynő kedvenc gyermeke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynőnek van egy mobiltelefonja, amit az MI6-től kapott hekkertámadások esetére. Ezt csak két embernek veszi fel, és egyik sem a fia, Károly herceg.

Jonathan Sacerdoti, a brit királyi család szakértője árulta el a Mirrornak, hogy a titkosított telefont a királynő csak lányának, Anna hercegnőnek és John Warrennek veszi fel. John Warren pedig nem más, mint a világ egyik legelismertebb lovásza, ő felügyeli a királynő versenylovait és az állatok tenyésztését.

II. Erzsébet brit királynőnek van egy titkos telefonja Forrás: AFP/Adrian Dennis

Furcsa lehet, hogy ezen a telefonon a gyerekei közül csak Annával beszél, de a szakértő szerint ő a királynő kedvenc gyermeke. Nagyon jól kijönnek egymással, különleges kapocs közöttük a lovak szeretete.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.