Halálos fenyegetéseket kap Babos Tímea és családja: "Ezt abba kéne hagynia azoknak, akik csinálják"

fenyegetés Babos Tímea család teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párosban négyszeres Grand Slam-győztes és háromszoros világbajnok klasszis Babos Tímea Instagram-oldalán számolt be a rajongóinak arról, hogy nap mint nap milyen durva fenyegetéseket kap ő és a családja.

Sajnos, a halálos fenyegetések és durva jelzők nem újkeletűek Babos Tímea életében. Édesapja, Babos Csaba szerint ez már 15 éve tart.

"Sajnos, ez már nem új téma, nagyjából tizenöt éve tart. De azt kell mondanom, hogy nem egyedi eset ez a teniszben. Oszaka Naomi és sokan mások is ezt kapják már évek óta. Sajnos, a közösségi média hordaléka ez lelki terror. Persze, próbálja függetleníteni magát, de teljesen nem lehet. Az a baj, hogy mindez az eredményességre is kihathat. Tudat alatt talán közrejátszott abban, hogy Timi nem jutott elődöntőbe a héten az olaszországi Ortiseiben zajló keménypályás női tenisztornán" - mesélte a Blikknek a teniszezőnő édesapja.

Timi az Instagram-oldalán számolt be a szörnyűségről és mutatott meg egy-két trágár és durva üzenetet is.

"‼️Biztos ez a megoldás...‼️ Amióta az eszemet tudom, kapom meccsek után a rosszabbnál rosszabb üzeneteket. Ha nyerek, az a baj, ha épp veszítek, akkor az még nagyobb baj. Szomorú, hogy az embereknek nincsen jobb dolguk, mint másokat kritizáljanak/bántsanak. Minden egyes meccsemen min.100%-ot próbálok nyújtani, van, amikor nyerek és van, amikor veszítek.

Mindenesetre ez egy borzasztó dolog és szeretném felhívni rá a figyelmeteket! Nem szabadna így lennie! Engem talán már kevésbé viselnek meg ezek az üzenetek (néha persze ez sem igaz), de a lényeg, hogy ezt abba kéne hagynia azoknak, akik csinálják!!! Szerintem inkább bátorítanunk és tisztelnünk kéne egymást"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.