Súlyos betegséggel küzd a Sztárban sztár leszek! énekesnője: kórházi kezelés vár rá

Krizsán Lili kórházi kezelés kórház Sztárban sztár leszek! kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizsán Lili súlyos állapotba került, és betegsége miatt már nem tudja elkerülni a kórházi kezelést.

A Sztárban sztár leszek! 21 éves versenyzője, Krizsán Lili a Borsnak beszélt arról, hogy súlyos betegségben szenved. Köllő Babett egykori versenyzője évek óta komoly étkezési és testképzavarral küzd, amit képtelen egyedül leküzdeni.

Lili 44 kilót nyom, és lassan arra sem képes, hogy egyetlen falatot is lenyomjon a torkán, így orvoshoz fordult, és remélhetőleg orvosi segítséggel túl lesz az anorexián.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Megvédte mentorát a Sztárban sztár leszek! versenyzője: "Ha ő nem lenne, egy kórházi ágyon feküdnék"https://www.life.hu/eletmod/20211013-megvedte-mentorat-a-sztarban-sztar-leszek-versenyzoje-krizsan-lili-ha-o-nem-lenne-egy-korhazi-agyon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.