Végre kiderült, hová tűnt Hien - így él most a Megasztár tehetsége

Palik László Megasztár karrier Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú éveken keresztül nem lehetett hallani róla, most azonban hazalátogatott Magyarországra.

Hient még 2008-ban ismerte meg az ország a Megasztár negyedik szériájában. Egy ideig jelen volt a hazai zenei életben, de 2015-ben Amerikába költözött, és a Berkeley College of Music könnyűzenei szakán kezdett tanulni. Jó ideje nem látogatott Magyarországra, azonban most mégis hazajött, és a Palikék világa by Manna című műsorban mesélt az elmúlt évekről.

Hien elmondta, hogy továbbra is zenél, de nem ezzel keresi a kenyerét. Művészetét jelenleg gyógyításra használja.

"Tavaly elkezdtem dolgozni egy neurotechnikai cégnek, ők mentális betegségeket szeretnének gyógyítani különböző alternatív megoldásokkal. Olyanokkal, melyekben nincs gyógyszer... Olyan jó hatást kell kiváltani az agyhullámaidból, hogy az segítsen, mondjuk a depresszión."

Hien arról is beszélt, jelenleg van-e különleges személy az életében:

"Éppen ahol vagyok, ott vannak kis barátok, de nincs semmi komoly. Nyitott lennék rá, de még nem talált meg. New Yorkban, ahol lakom, ott a komoly kapcsolat nehéz ügy, mert a korombeliek nem nagyon szeretnének még elköteleződni. Ott teljesen más a randikultúra."

Forrás: Instagram, Hien

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.