"Nyirokcsomó daganatot diagnosztizáltak nála" - Rubint Réka szívszorító történetet osztott meg közösségi oldalán

betegség Rubint Réka történet megbetegedés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka újra tanúbizonyságot tett arról, milyen remek ember: a háromgyermekes édesanya ezúttal egy daganatos kislányon segített.

Rubint Réka hétfőn este szívszaggató történetet osztott meg közösségi oldalán. A fitneszedző egy igazi hőst mutatott be, Zsófit, aki épp annyi idős, mint Réka legkisebb gyermeke, Zalán.

"Ez év januárjában az iskolában játszottak és Zsófi kulccsontját megütötte az osztálytársa a könyökével, amit napokon keresztül fájlalt. Mivel a fájdalom nem múlt, hanem inkább erősödött, az Èdesanyja orvoshoz vitte. Zsòfinál nyirokcsomò daganatot diagnosztizáltak!"

- írta Réka, hozzátéve, hogy a kislányt édesanyja egyedül neveli.

"Mivel egészen pici kora òta, minden kedden ott tornázott az Édesanyjával a Rozsnyaiban, az első sorban, így egészen rövid idő alatt feltűnt, hogy nem járnak az edzésekre. Április első hetében kaptam a rettenetes hírt! Zsòfi rákos! Szívbemarkolt és sokkolt a hîr, hiszen én is akkor veszítettem el az Édesanyámat ... Nem volt kérdés, hogy azonnal segítek/segítünk. Mivel a rákos sejtek 30x annyi cukrot és szénhidrátot vesznek fel, mint az egèszséges sejtek, így az Update termèkek biztosítása hatalmas segítséget jelentett ❤️... és a SZERETET ❤️❤️❤️ az én kis Alakreformosomnak! Látogattam Őt, megleptem a kedvenc Legojával és kitűztünk egy célt!A CÉLT : a gyògyulást!"

A kislány 52 kemot kapott, a derékig érő gyönyörű haja kihullott, de Rékával megbeszélték, hogy amikor meggyógyul, a soron következő alakreform táborba elviszi őt és az édesanyját, erre pedig most került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.