"Nyirokcsomó daganatot diagnosztizáltak nála" - Rubint Réka szívszorító történetet osztott meg közösségi oldalán

betegség Rubint Réka történet megbetegedés segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka újra tanúbizonyságot tett arról, milyen remek ember: a háromgyermekes édesanya ezúttal egy daganatos kislányon segített.

Rubint Réka hétfőn este szívszaggató történetet osztott meg közösségi oldalán. A fitneszedző egy igazi hőst mutatott be, Zsófit, aki épp annyi idős, mint Réka legkisebb gyermeke, Zalán.

"Ez év januárjában az iskolában játszottak és Zsófi kulccsontját megütötte az osztálytársa a könyökével, amit napokon keresztül fájlalt. Mivel a fájdalom nem múlt, hanem inkább erősödött, az Èdesanyja orvoshoz vitte. Zsòfinál nyirokcsomò daganatot diagnosztizáltak!"

- írta Réka, hozzátéve, hogy a kislányt édesanyja egyedül neveli.

"Mivel egészen pici kora òta, minden kedden ott tornázott az Édesanyjával a Rozsnyaiban, az első sorban, így egészen rövid idő alatt feltűnt, hogy nem járnak az edzésekre. Április első hetében kaptam a rettenetes hírt! Zsòfi rákos! Szívbemarkolt és sokkolt a hîr, hiszen én is akkor veszítettem el az Édesanyámat ... Nem volt kérdés, hogy azonnal segítek/segítünk. Mivel a rákos sejtek 30x annyi cukrot és szénhidrátot vesznek fel, mint az egèszséges sejtek, így az Update termèkek biztosítása hatalmas segítséget jelentett ❤️... és a SZERETET ❤️❤️❤️ az én kis Alakreformosomnak! Látogattam Őt, megleptem a kedvenc Legojával és kitűztünk egy célt!A CÉLT : a gyògyulást!"

A kislány 52 kemot kapott, a derékig érő gyönyörű haja kihullott, de Rékával megbeszélték, hogy amikor meggyógyul, a soron következő alakreform táborba elviszi őt és az édesanyját, erre pedig most került sor.

Rubint Réka édesanyja haláláról: "Ahogy az autó mellé értünk, kicsúszott a kezünkből és meghalt"https://www.life.hu/hirek/20211127-rubint-reka-edesanyja-halalarol-life-tv-frizbi-hajdu-peter.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.