Rubint Réka újra tanúbizonyságot tett arról, milyen remek ember: a háromgyermekes édesanya ezúttal egy daganatos kislányon segített.

Rubint Réka hétfőn este szívszaggató történetet osztott meg közösségi oldalán. A fitneszedző egy igazi hőst mutatott be, Zsófit, aki épp annyi idős, mint Réka legkisebb gyermeke, Zalán. 

"Ez év januárjában az iskolában játszottak és Zsófi kulccsontját megütötte az osztálytársa a könyökével, amit napokon keresztül fájlalt. Mivel a fájdalom nem múlt, hanem inkább erősödött, az Èdesanyja orvoshoz vitte. Zsòfinál nyirokcsomò daganatot diagnosztizáltak!"

- írta Réka, hozzátéve, hogy a kislányt édesanyja egyedül neveli.

"Mivel egészen pici kora òta, minden kedden ott tornázott az Édesanyjával a Rozsnyaiban, az első sorban, így egészen rövid idő alatt feltűnt, hogy nem járnak az edzésekre. Április első hetében kaptam a rettenetes hírt! Zsòfi rákos! Szívbemarkolt és sokkolt a hîr, hiszen én is akkor veszítettem el az Édesanyámat ... Nem volt kérdés, hogy azonnal segítek/segítünk. Mivel a rákos sejtek 30x annyi cukrot és szénhidrátot vesznek fel, mint az egèszséges sejtek, így az Update termèkek biztosítása hatalmas segítséget jelentett ❤️... és a SZERETET ❤️❤️❤️ az én kis Alakreformosomnak! Látogattam Őt, megleptem a kedvenc Legojával és kitűztünk egy célt!A CÉLT : a gyògyulást!"

A kislány 52 kemot kapott, a derékig érő gyönyörű haja kihullott, de Rékával megbeszélték, hogy amikor meggyógyul, a soron következő alakreform táborba elviszi őt és az édesanyját, erre pedig most került sor.

"Megleptem a kicsi Tündért egy báli ruhával is, hogy úgy ragyogjon, ahogy szeretne❤️✨❤️ Édes Kicsi lány! A hősök közöttünk èlnek és Te egy igazi nagybetűs HŐS vagy!!! Tiszta szívből kívánom, hogy egészségben gazdag, végtelenül hosszú , boldog életed legyen és Édesanyádnak a szeretetet, òvò ölelése kísérje végig az utad❤️❤️❤️Amikor elégedetlenek es boldogtalanok vagytok, akkor jusson eszetekbe ennek a kicsi lánynak a törtènete ... és SOHA NE feledjétek, hogy az egészség nem minden, de nélküle minden semmi!"