Megható ajándékkal lepnék meg a felépülő Kóbor Jánost

Kóbor János festmény felépülés kórházi kezelés Kóbor János ajándéka Kóbor János állapota koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hetek óta nincs hír az Omega frontemberének állapotáról. A hírzárlat azonban nem véletlen, maga Kóbor János kérte, hogy semmit se áruljanak el róla, amíg fel nem épül. Sokan pedig már a hazatérésére készülnek.

Németh Nyiba Sándor, egykori válogatott magyar birkózó, a Magyar Rocklegendák Vándorkiállítás megalkotója különleges ajándékkal lepné meg a kórházból hazatérő Kóbor Jánost.

"Szomorúan értesültem arról, hogy Meckyt betegen szállították klinikára" – mondta Nyiba, akit nem csak sportolóként, hanem költőként is számon tartanak. "Mivel a napokban nyitottuk meg Szolnokon az általam gardírozott Magyar Rocklegendák Vándorkiállítást, két festményt is rendeltünk Jánosról."

Az egyik festmény, amit most készítettek az Omega frontemberéről Forrás: Bors

Az egyiket Pintér Miklós Krúdy Díszokleveles művész készítette, továbbá egy hasonlóan remek portrét alkotott Kóborról Bitári István festő, grafikus.

"Remélem, hamarosan ismét törökbálinti otthonában köszönthetjük a zenészt. Megvárom az alkalmas napot, és személyesen adom át a Pintér-féle festményt, a másik pedig örökre a Magyar Rocklegendák kiállítás tulajdonában marad" – mesélte a Borsnak Nyiba.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.