Idén nem rejtette el családja Michael Schumachert: "Egy ajándék, amely betölti a szívet"

boldogság üdvözlőlap Schumacher család Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Schumacher család különleges képeslapot küldött kedvenc olasz éttermüknek, amelyről természetesen Michael sem hiányozhat.

Az idei lesz a nyolcadik karácsony Michael Schumacher 2013-as súlyos síbalesete óta. Az ápolásra szoruló F1-es világbajnok nem mutatkozik a nyilvánosság előtt, ennek ellenére továbbra is a család fontos tagja.

Schumacherék egyenesen rajonganak az olaszországi Montana étteremért, így nem csoda, hogy karácsony közeledtével a hely vezetőjének, Rosella Paoluccinak egy üdvözlőlappal is kedveskedtek. A képeslapon Michael Schumacher is szerepel, a pilóta felesége mellett ül a szánban.

-írta az étterem tulaja. A képeslap mellett Mick egyik aláírt sisakja is látható.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.