Dér Heni májusban adott életet kisfiának, most pedig megmutatta, mekkorát nőtt Bendegúz, és megható gondolatokat közölt az anyaságról.

Dér Heni idén májusban adott életet kisfiának.  Az énekesnő sosem volt ennyire boldog, kisfiuk minden egyes nap bearanyozza az életüket. Heni legújabb Instagram-fotóján jól látszik, mekkorát nőtt Bendegúz, aki az egyik fotón kiköpött édesapja, a másikon pedig inkább az énekesnőre hasonlít.

A karácsony közeledtével Heni megható vallomás írt a családról, az anyaságról, és kisfiáról, Bendegúzról.

"Az ember szerencsés helyzetben ragyog... Amikor békében van magával, az életével, ragyog.. mert boldog... Amíg erre törekszik, addig a külcsíny, de amint megtalálja, a belbecs válik fontossá.. A legerősebb vért nyitottnak lenni és ragyogni.. Bátorság... Nem magunkat féltjük már, hanem akik a legfontosabbak nekünk.. hisz pontosan tudjuk, milyen az, ha támadnak, bántanak, átvernek, nem szeretnek.. Fáj, ledöngöl, de nagyon megedzi a lelket... Ezért sem tesszük ki minden nap a reflektorba a legféltettebb gyermekünket.. Sokszor gondolkodom rajta, hogyan is edzhetném meg előre, hogy majd semmi se fájjon neki.. Aztán mindig rájövök, bármennyire is szeretném anyaként mindentől megóvni, lesznek dolgok, amit egyedül kell megtanulnia... Szépen lassan... Viszont én mindig ott leszek és segítek, amíg tudok, amíg erőm engedi... Remélem érzed, mennyire szeretünk apukáddal...❤️❤️❤️@bakosgergely Köszönöm, hogy általad élhetem át, mekkora erő a család!!❤️❤️ "

-írta Heni a fotók mellé, amiket IDE kattintva lehet megnézni.

Fotó: Polyák Attila/Origo

Heni egyébként visszatért a pörgős hétköznapokba: októberben már klipet forgatott, és csipkés bugyiban mutatta meg bájait, és megmutatta, milyen bomba formában van.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata.Készülődj velünk az év legszebb időszakára!