Meglepő dolgot tett egy kambodzsai nő. Feleségül ment egy tehénhez, miután az állat megcsókolta őt, sőt még az emeletre is követte az asszonyt.

A 74 éves Khim Hang azért ment hozzá a tehénhez, mert meg van győződve róla, hogy elhunyt férje reinkarnálódott az állatban. Az özvegy először akkor érezte meg férje szellemének jelenlétét, amikor a tehén megnyalta a haját, a nyakát, majd pedig megcsókolta.

Hiszek abban, hogy a tehén a férjem, mert bármit is csinál... pontosan ugyanúgy teszi, mint a férjem, amikor még élt– mondta az idős nő.

IllusztrációForrás: Shutterstock

A nő családja nem néz rá ferde szemmel, sőt fia is hisz az édesanyjának. A fiú elmondta, hogy ő is érzi a tehénben apja szellemét, és éberen ügyelnek arra, hogy az állat el ne szökhessen otthonról.

Hang megtiltotta a gyerekeinek, hogy halála után eladják vagy bántsák a tehenet, sőt megkérte őket arra, hogyha az állat elpusztul, akkor ugyanolyan temetése legyen, mint egy embernek - idézte a The Sun cikkét a Ripost.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!