Az egykori modell és műsorvezető szeretné, ha az emberek már nem a celebet látnák benne, de bármennyire is igyekszik, mindig elő fog kerülni a múltja. Arra azonban ő sem számított, hogy új munkájában ezzel fogják támadni.

Linda 2014-ben szerezte meg jogász diplomáját és hét éve aktívan gyakorolja is szakmáját. Igyekszik levetkőzni a róla kialakított celeb-képet, ám a legváratlanabb helyeken emlegetik fel, hogy egykor ledobta a textilt. Egy interjúban idézte fel nemrég, hogy ügyvédként támadták modellkarrierje miatt.

Egy kolléga, aki az ellendoldalt képviselte, felhozta ezt a dolgot, amit nem is értettem. Semmi köze nem volt a per tárgyához. Ez egy vidéki bíróságon volt, és akkor én felálltam

Forrás: Red Lemon Media

- mesélte Linda, aki hozzátette, hogy megkérte a bírót, vegyék semmisnek a kollégája megjegyzését, mert ez inkább ügyvédtársának kellemetlen, nem pedig neki. A bíró helyt adott Linda felszólalásának - írta meg a Bors az esetet.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!