Csodával határos módon menekült meg az éhhaláltól Karina, akinek története évekkel ezelőtt bejárta a világsajtót. A kislány tündérmeséje pedig tovább folytatódik!

A most 11 éves Karina Chikitova 2014-ben került a címlapokra, amikor két hétig élt a szibériai erdőben. A kislány titokban követe édesapját, aki nem vette észre, hogy ott lopakodik mögötte a gyermeke. Karina, aki ekkor mindössze négyéves volt, nem tudta tartani a tempót a férfivel, és nem is ismerte jól az erdőt, ezért eltévedt. Nem volt viszont egyedül, vele volt kutyája, Naida.

Ez volt a kislány szerencséje, ugyanis ha nincs mellette az állat, akkor nem lett volna, ami melegen tartja. A kutya testhőjének köszönhetően maradt életben a hideg éjszakákon. A kutya volt az is, aki végül megmentette a kislányt, ugyanis a négylábú elment segítséget kérni, így tudta nyomra vezetni az első, útjába kerülő férfit, Artyom Boriszovot.

Karina 2014-ben, miután megtalálták az erdőbenForrás: Youtube/World News&EveryThing AbouT Life

A kislány történetéből mesekönyv és film is készült, most pedig újabb csoda történt vele. Karina legnagyobb álma, hogy balerina lehessen és minden vágya, hogy egyszer majd a Moszkvai Nagyszínház színpadán táncolhasson. Ehhez jó úton halad, ugyanis nemrégiben felvételt nyert a Yakut Ballett Schoolba, Oroszország egyik neves tánciskolájába.

Karina Chikitova balerina szeretne lenniForrás: https://www.instagram.com/karina_chikitova/

Karinát jelenleg gyámja neveli, édesanyja ugyanis tőle 560 kilométerre él. A kislány azonban eltökélte, hogy segíteni fog rajta, méghozzá azzal, hogy annyi pénzt keres majd, hogy anyukája megnyithassa saját kávézóját - írja a Daily Star.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!