Eladó Csobot Adél csodaszép menyasszonyi ruhája - Fotó

Dobó Kata X-Faktor Csobot Adél esküvői ruha jótékonyság énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata december 9-én moziba kerülő családi mesefilmjének a címe, az El a kezekkel a Papámtól!  A produkció hamarosan debütál a MEGAFILM gyártásában, melynek rendezője és szereplői beálltak a Cipősdoboz Kampányt népszerűsítő "dobozolók" sorába. 

Immáron 18 éve, hogy a Baptista Szeretetszolgálat országos Cipősdoboz Akciója segíti a hátrányos helyzetű gyermekeket a karácsonyi ajándékdobozok gyűjtésével és a gyermekekhez való eljuttatásával, hogy szebb, boldogabb karácsonyt varázsoljanak a számukra. Ezeknek a gyerekeknek nem sok boldog pillanatban volt részük, és a karácsony egy olyan ünnep, amivel egy kis fényt csempészhetünk a mindennapjaikba. Ebben próbál meg segíteni a MEGAFILM produkció, az El a kezekkel a Papámtól! című családi mozifilm főszereplőinek különleges ruháival, az elismert jelmeztervező, Bárdosi Ibolya munkáival - írja a Bors.

Megvásárolható a Csobot Adél által viselt menyasszonyi ruha is, ami Eszter karakteréhez fűződik.

"Ezt a ruhát a 60-as évek rövid menyasszonyi ruhái ihlették, a kézzel ráapplikált rengeteg apró virág Eszter nőiességét hangsúlyozza" - nyilatkozta Bárdosi Ibolya.

Elvihető még a Pálmai Anna színművésznő, az ármányos és ízig-vérig elszánt Viola szerepében viselt különleges ruhaköltemény is.

„Viola sziluettjét az 50-es évek ruhái ihlették, modern elemekkel ötvözve. Az ő esetében kontrasztos anyagokat és színeket használtam, hegyes-szurkálódós karaktere a ruhái formavilágában is visszaköszön."

Te is licitálhatsz ITT a ruhákra november 29 és december 31 között. Nemcsak egy kivételes és páratlan gyűjtői darabbal gazdagodhat a kollekciód, de a több tucat kisgyereknek is szebbé varázsolhatod az ünnepeit. Az aukció teljes bevételét a Baptista Szeretetszolgálat kapja.

Az ünnepek közeledtével: Jótékonysági céllal borítja karácsonyi fényekbe otthonát egy idős házaspár - Galéria

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.