"Mecky egy genetikai csoda" - Kóbor Jánosról nyilatkozott az Omega zenésze

Forrás: Story Extra -
betegség Kóbor János Molnár György koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Kóbor János hetek óta kórházban van. Az Omega tagjai és a rajongók is bíznak a zenész mielőbbi gyógyulásában. Molnár György, Elefánt bízik abban, hogy Kóbor olyan jó fizikummal rengelkezik, ami remélhetőleg most is átsegíti őt a problémákon.

"Mecky régen atletizált, futott, majd amikor abbahagyta, akkor sem ült otthon. Kosarazott, lovagolt, síelt, szóval nagyon aktív volt. Persze, egy idő után nem maradt ilyenekre ideje, de akkor is olyan jó kondiban volt, hogy el sem hittük. Jó volt nézni, hogy egy több órás koncertet olyan könnyedséggel tolt végig, hogy azt a fiatalok is megirigyelhetnék. Közel a nyolcvanhoz a vitorlázás sem okozott neki nehézséget, pedig aki hajózik, tudja, hogy ott bizony nagy erőre van szükség" - mesélte a gitáros. "Mecky nagyon szerencsés alkat, az Omegán belül mindig azt mondtuk rá, ő egy genetikai csoda. Most abban reménykedünk, hogy ezek a gének és a szívós fizikuma átsegíti a betegségen, és mihamarabb felépül" - folytatta.

Kóbor János Forrás: Story Extra

Úgy tudni, Kóbor koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, jelenleg a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolják. Felesége, Zsóka mindennap bemegy hozzá és az ágyánál fohaszkodik:
"A kórház és az orvosok csak Zsókának adnak tájékoztatást, mi pedig abban maradtunk, hogy amint van valami, szól. Zsóka minden egyes nap jár be a kórházba. Bár látogatási tilalom van, ő külön engedélyt kapott. Minden nap egy vagy másfél órát ott ül a férje mellett" - nyilatkozta a Blikknek korábban Trunkos András, az Omega menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.