Örömhír: megszületett Nyári Károly második unokája

Forrás: Instagram/nyarializnyariedit -
Nyári Edit nagyszülő Nyári Károly unoka gólyahír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Károly kétszeres nagypapa lett! Lánya, Edit életet adott második gyermekének. Az újszülött kislány édesanyja után kapta nevét.

Nyári Károly első unokája két és fél évvel ezelőtt látta meg a napvilágot. Nemrég beszámoltunk róla, hogy lánya, Edit már a második gyermekével terhes, a baba bármikor kibújhat édesanyja pocakjából. A zongoraművész akkor elmesélte, mindig arról álmodozott, hogy egy nap sok-sok unokája lesz és reméli, hogy kisebbik lánya, Alíz és fia, Karcsi is megörvendezteti majd őt unokákkal.

A baba november közepén született meg: a kis Edit érkezésével Nyári Károly kétszeres nagypapa lett. A gyermek időben született, s csakúgy, mint az első kisbabájuk, ő is császárral jött világra. A kicsi makkegészséges, az édesanya pedig - ameddig csak lehet - anyatejjel szeretné táplálni - írja a Blikk.

Editnek és férjének, Dárfi Kálmánnak már született egy kisfiú, aki a Kálmán nevet kapta édesapja után. Az énekesnő 2019-ben adott életet elsőszülöttjének.

Nyári Károly, Nyári Alíz, Nyári Edit Forrás: Instagram/nyarializnyariedit

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.