A '90-es évek ihlette karácsonyi smink Papp Ineztől

Forrás: Polyák Attila -
Papp Inez karácsony 2021 smink tippek smink Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan itt a karácsony és egészen biztos, hogy a hölgyek fejében felmerült már a kérdés, vajon milyen ruhát, frizurát és sminket fognak majd viselni szenteste. A Kon-tour első epizódjában, december 15-én, Papp Inez beauty influenszer az utóbbival kapcsolatban nyújt egy kis segítséget.

Karácsonykor mindenki szereti a legjobb formáját hozni, így a legtöbb nő sokat ad ilyenkor arra, hogy milyen a megjelenése. Ezen belül is kiemelkedően fontos szokott lenni a hölgyek számára a karácsonyi smink. Az évnek ráadásul ez az a szakasza, amikor végre előkerülhetnek a szikrázó és élénk színű szemfestékek, rúzsok, hiszen karácsonykor nemcsak az otthonunk és a karácsonyfánk ragyoghat, de mi magunk is.

Ebben az időszakban nem létezik túl sok vagy túl erős smink – jöhetnek a csillámló szemhéjpúderek, a ragyogó szájfények és highlighter minden mennyiségben.

Vízkék szemfesték és sok-sok csillogás Forrás: Polyák Attila

A Kon-tour legújabb epizódjában Papp Inez sem spórol a ragyogással, amikor egy '90-es évek által ihletett smink elkészítését mutatja meg nekünk. Lesz vízkék szemhéjfesték bronzosítás, pirosítás, na meg persze az elmaradhatatlan highlighter - mindehhez pedig még egy fénylő szájfestés is dukál.

Soknak érzed? Pedig karácsonykor egyáltalán nem az! Ráadásul még elkészíteni sem ördöngösség. Ha feldobnád kicsit a megszokott ünnepi sminkedet vagy érdekel, milyen a Miley Cyrus ihlette, '90-es éveket idéző karácsonyi look, nézd meg a Kon-tour első epizódját és próbáld ki te is Inez karácsonyi sminkjét.

Keresd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

'90-es évek ihlette karácsonyi smink Forrás: Polyák Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.