Hivatalos a szerelmük: címlapon öleli egymást Shane Tusup és Szabó Zsófi

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
Shane Tusup barátnője Szabó Zsófi Szabó Zsófi Shane Tusup Szabó Zsófi párja Shane Tusup és Szabó Zsófi Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig csak találgatni lehetett, nem nyilatkoztak most viszont a friss Best magazin címlapján erősítette meg hivatalosan Shane Tusup és Szabó Zsófi, hogy együtt vannak.

Hónapok óta nyílt titok, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egymásba szeretett, de eddig egyikük sem nyilatkozott, és közös fotót sem mutattak. Most azonban úgy döntöttek, hogy felvállalják a kapcsolatukat.

Shane Tusup és Szabó Zsófi felvállalták a szerelmüket Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup

"Mindketten túlvagyunk egy-egy házasságon. Sérültünk, amit kifelé nem mutatunk. A hasonló múltunk, a haonló ambícióink pedig, úgy érezzük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok" - árulta el Zsófi a lapnak.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.