Beauty tanácsokkal segítik a nőket a legszexibb hazai influencerek - Indul a Kon-tour

Forrás: Polyák Attila -
fashion week Smaltig Dalma TikTok Miss Mood Gelencsér Timi smink Sápi Vivi Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 15-én indul a Life.hu Kon-tour című online beauty műsora, amelyben 6 hazai influencer avatja be a nézőket a sminkkel, szépségápolással, sporttal és divattal kapcsolatos tippjeibe.

A műsorban találkozhatunk Gelencsér Timivel, Smaltig Dalmával, Markó Rebekával, Papp Inez Hildával, Miss Mooddal és Sápi Vivivel. Epizódról-epizódra betekintést nyerhetünk a napi rutinjukba, és azt is megtudhatjuk, milyen erőfeszítést jelent számukra minden nap 100%-osan kinézni.

Gelencsér Timi

A gyönyörű szépségkirálynőt és modellt bizonyára mindannyian ismerjük, Timi azonban nemcsak szépségével ért el kimagasló sikereket, hanem a tehetségével is. Az Exatlon Hungary első évadában ő lett a második legjobb női versenyző, majd első helyen végzett a Dancing with the Stars első tavalyi szériájában. A mozgás már hosszú évek óta az élete szerves része, ezért fontosnak tartja, hogy másokat is mozgásra inspiráljon. Erről és még sok minden másról is mesélni fog a Kon-tourban.

Forrás: Polyák Attila/Life.hu

Smaltig Dalma

Smaltig Dalmát „luxusfeleségként" ismerhették meg a legtöbben, ám a két gyermekes édesanya még bőven tartogat meglepetéseket. Fő küldetése az édesanyák bátorítása arra, hogy merjenek nőiesen öltözködni a dolgos hétköznapokban is. Dalma epizódjaiból megtudhatjuk, hogyan nézhetünk ki jól home-officeban, de elárulja azt is, mi a tökéletes irodai szett titka.

Forrás: Polyák Attila/Life.hu

Markó Rebeka

Markó Rebekát a párja segítette karrierje elindításában, mostanra pedig rengeteg fiatal számára lett követendő példa. A videós platformokon először sminkkel és szépségápolással, valamint internetes trendekkel foglalkozott, később mélyebb témákról - mint a szépészeti beavatkozásokról vagy szexről - is kommunikált. A Kon-tourban beauty titkaiba avatja be a közönséget.

Fotó: Szabó Gábor/Life.hu

Papp Inez Hilda

Inez fiatal kora ellenére komoly követőtáborral rendelkezik a közösségi médiában. Vlog-videóiban rendszeresen találkozhatunk életmód, szépség és divat tippekkel. A műsorban frizura és smink tippeket mutat meg nekünk, és azt is elárulja, hogyan készíti el őket.

Forrás: Polyák Attila/Life.hu

Miss Mood

Miss Mood énekesnőt és tehetséges sminkest az egész ország ismeri. Csodás hangja mellett arról is híres, hogy nem mindennapi sminkeket készít, olyan elemeket alkalmazva, ami eltér a szokványos trendektől. Emellett azonban az öltözködés és a fenntarthatóság is fontos számára, így a Kon-tourban például arról is mesél, miért érdemes turkálóból vásárolni.

Forrás: Polyák Attila/Life.hu

Sápi Vivi

Sápi Vivi légiutas-kísérőként dolgozott, és nagyjából 1 éve robbant be a köztudatba, miután a koronavírus-járvány első hulláma miatt megszűnt a munkája. TikTok-tartalmaival eleinte csak szórakoztatni szerette volna a fiatalokat, ám mostanra hatalmas rajongótábora lett. A Kon-tourban több téma kapcsán is meghallgathatjuk a tanácsait: lesz szó divatról, szépségápolásról, sminkről és frizurakészítésről is.

Kövesd a Kon-tour epizódjait december 15-től minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n.

Forrás: Polyák Attila/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.