"Még nem találkoztam Magyarországon igazi férfival" - őszintén vallott kapcsolatairól Tóth Andi

Forrás: TV2 -
Igazi Férfi házasság párkapcsolat szerelem kapcsolat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi nemsokára betölti a huszonharmadik életévét, azt a kort, amikor édesanyja is családot alapított. Habár nagyon szeretne férjhez menni, már gyerekként is úgy gondolta, neki előbb az énekléssel van dolga.

Amióta megnyerte a Dancing with the Stars második évadát, elárasztják a felkérések Tóth Andit. A fiatal énekesnő nemrég új dallal lepte meg rajongóit, sorban adja a koncerteket, januárban, a születésnapja körül azonban kis időre a pihenésre fog koncentrálni.

Andi az új év első napjaiban tölti be a 23-at, és bár még szemtelenül fiatal, sok mindenen keresztül kellett már mennie.

Egy korábbi interjújában azt nyilatkozta, hogy reméli, hamar férjhez tud majd menni, de az élet picit másképp alakult.

"Akkor még elhittem, hogy minden jó, minden szép. De most már túl vagyok két kapcsolaton, átgondoltam a dolgokat, és megismertem önmagam. Persze jó lenne fiatalon férjhez menni, és gyereket szülni, ez továbbra is nagyon szép gondolat, de eddig minden kapcsolatomban ez volt a probléma."

Forrás: TV2

"Szerintem ez nem kor függvénye. Simán megállapodnék, de legalább már nem görcsölök rá erre a kérdésre. Azért sem, mert még nem találkoztam Magyarországon olyan férfival, aki komoly kapcsolatot szeretne. Komoly férfival se nagyon, sőt még igazi férfival sem" – vallott őszintén a Storynak az énekesnő.

Andi emellett még hozzátette, hogy egyáltalán nincs most elkeseredve, mert felfutóban van a karrierje és csak ez foglalkoztatja.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.