Romantika helyett káosz - Sírás lett a lánykérés vége Bereczki Zoltánéknál

Forrás: sajtoszoba.tv -
Bereczki Zoltán házasság lánykérés Bata Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész-énekes filmbe illő jelenetet képzelt el, amikor kitalálta, hogyan kéri meg kedvese, Bata Éva kezét. A pandémia azonban közbeszólt és változtatnia kellett. Ez vezetett végül a káoszhoz.

Zoli úgy tervezte, hogy sétarepülés közben kéri meg Éva kezét, méghozzá úgy, hogy a nagy kérdést a földre írták volna ki. A tervet végül a vírus miatt sutba kellett dobnia, így vacsora közben térdelt a szintén színésznő párja elé. A lánykérés részleteiről a LifeTV reggeli műsorában mesélt.

Forrás: sajtoszoba.tv

"Megpróbáltam a konyhai tudásommal lenyűgözni, a végén azonban jött a klasszik remegő kéz... Évi visszamenőleg mesélte, hogy azt látta, valami nem okés, azt hitte, rossz a hús és rosszul vagyok. Nagyon izgultam, aztán mikor elkezdtem előszedni a dolgot, mintha fogalmazásgátlót vettem volna be. Teljes káosz volt a dolog. Egy ember volt, aki nálam jobban összeomlott, az a Vica, aki örömében bőgni kezdett.

– emlékezett vissza a lánykérésre Zoli.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.