Örök agglegénynek tűnt, ám most kendőzetlen őszinteséggel mesélte el a TV2 sztárja, mennyire megviselte, amikor szakított barátnőjével, akivel ráadásul el is jegyezték egymást

Tóth Dávidnak nincs szerencséje a szerelemben. Előző kapcsolata annyira komolyra fordult, hogy megkérte barátnője kezét, aki igent is mondott, ám valami mégsem működött. Szakítottak, de barátságban váltak el egymástól.

Házasodni akartam, gyereket vállalni, de mára úgy gondolom, jó, hogy mindez nem történt meg, és felbomlott a jegyességem.Máshogy gondoltuk a dolgokat az akkori párommal. De nem volt semmilyen veszekedés, ajtócsapkodás, szépen váltunk el" – emlékezett vissza a sportoló a Storynak.

Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

Dávidot annyira megviselte a szakítás, hogy két év kellett neki ahhoz, hogy helyrejöjjön.

Ezért most nagy reményekkel keresi új kedvesét A Nagy Ő műsorában.

"Mivel a sport világából jövök, fontos számomra, hogy a párom is sportos vagy legalábbis sportkedvelő legyen. Nem tagadom, vonzó számomra a csinos, szép külső, de édeskevés, ha nincs közös témánk, ha nem tudunk nagyokat beszélgetni. A gyengém az intelligencia és a hozzá párosuló humor" – árulta el esetével kapcsolatban Dávid.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!