Baby Gaby és Csernus Imre régóta ismerik egymást, ugyanis Csernus volt az, aki 15 évvel ezelőtt lehozta az énekesnőt az antidepresszánsokról. 

Baby Gaby, a Baby Sisters énekesnője lesz Csernus Imre legújabb beszélgetőpartnere a Maflás című műsorban. Az énekesnő Facebook-oldalán posztolt arról, hogy Csernus Imrét már 15 éve ismeri, az ismert pszichológus segítette át élete egyik legnehezebb időszakán. 

Aki ismer tudja, hogy 15 éve Csernus Imre húzott ki a legmélyebb gödörből. Édesanyám elvesztése, a depresszió, a gyász, a pánik.... Ezek jellemeztek akkor, miközben felléptem, riportokra jártam és gyógyszereket szedtem, hogy túléljek mindent."

- kezdte Gaby Facebook oldalán, majd azt is beismerte, hogy hat év barátnője biztatta arra, hogy menjen el Csernushoz. 

Nem tudom leírni milyen volt az a két alkalom, amikor elmentem hozzá. De mégis. Fájdalmas. Nagyon. Elvette a gyógyszereimet és rávilágított mindenre. MINDENRE. A második alkalommal, amikor visszamentem hozzá, gyógyszermentesen, tisztán, boldogan, azt mondta nekem: "Művésznő! Soha többet nem akarom látni!"

- mondta Csernus akkor az énekesnőnek. Ennek immár 15 éve, most mégis újra találkoztak, hogy beszélgessenek egy nagyot a Maflás című műsorban.

Csernus Imrének több sztár is megnyílt már a műsorban: legutóbb Benedek Miklós mesélt könnyek között arról, hogyan éli meg napjainkban fia, Benedek Tibor elvesztését. 

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!