"Elvette a gyógyszereimet..." - Nyugtatókon, antidepresszánson élt a magyar énekesnő

Forrás: Facebook/Baby Gabi Hivatalos -
depresszió antidepresszáns Baby Gaby Csernus Imre Baby Sisters
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gaby és Csernus Imre régóta ismerik egymást, ugyanis Csernus volt az, aki 15 évvel ezelőtt lehozta az énekesnőt az antidepresszánsokról. 

Baby Gaby, a Baby Sisters énekesnője lesz Csernus Imre legújabb beszélgetőpartnere a Maflás című műsorban. Az énekesnő Facebook-oldalán posztolt arról, hogy Csernus Imrét már 15 éve ismeri, az ismert pszichológus segítette át élete egyik legnehezebb időszakán.

- kezdte Gaby Facebook oldalán, majd azt is beismerte, hogy hat év barátnője biztatta arra, hogy menjen el Csernushoz.

- mondta Csernus akkor az énekesnőnek. Ennek immár 15 éve, most mégis újra találkoztak, hogy beszélgessenek egy nagyot a Maflás című műsorban.

Csernus Imrének több sztár is megnyílt már a műsorban: legutóbb Benedek Miklós mesélt könnyek között arról, hogyan éli meg napjainkban fia, Benedek Tibor elvesztését.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.