Heti holdnaptár (december 6-12.): Nem csupán a vágyott célok, hanem jóval több is elérhető

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten növőben lesz a Hold. Ez a helyzet kifejezetten jót tesz az önbizalmunknak, az elkötelezettségnek, a kitartásnak, emellett tettre készek leszünk minden pillanatban. Az persze már egyéni döntés kérdése, hogy ki és mekkora kockázatot vállal a remélt sikerért. Kicsi rizikó kicsi eredményt, nagyobb pedig nagyobb eredményt szül. A Hold ereje aktív, inspirációja mindenkit utolér – nincs vesztenivalónk, cselekedni kell. Nem csupán a vágyott célok, hanem jóval több is elérhető ezekben a napokban.

2021. december 6., hétfő a ♑ban (Növő hold, Bak)

Szélsőséges és bonyolult nap. Felemelő, ha figyelsz, segítesz és jól kommunikálsz. Nehéz, ha nem látod be a hibákat. A jó eredményekhez eltökéltség, tisztesség és jó szándék kell.

2021. december 7., kedd a ♑ban (Növő hold, Bak)

A nagy mennyiségű, egyben igen aktív energiával vigyázni kell, mert túlzásokba eshetünk és olyat tehetünk, ami inkább kárt okoz, mint hasznot hoz. A kimondott szavakkal meg lehet bántani bárkit, hát óvatosan ezekkel!

2021. december 8., szerda a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Ajánlott keveset beszélni, helyette inkább csendben figyelni. Mindenben azt látod meg, amit meg akarsz látni, fel akarsz fedezni. Tekints mindenkire úgy, mint szerethető, kedves emberre, s ezt kapod vissza.

2021. december 9., csütörtök a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Bonyolult lehet ez a nap, így felesleges kapkodni vagy siettetni a dolgokat. Inkább nézelődjünk, érdeklődjünk, kérdezzünk, ha keressük valamire a választ. A jó kérdésre jó iránymutatás érkezik.

2021. december 10., péntek a ♓ban (Növő hold, Halak)

Erős, fárasztó, lendületes, de a végül mégis sikeres nap. Ajánlott új dologba kezdeni, bátornak lenni, ismeretlen ösvényeket felfedezni. Amit ma gondolatban megteremtesz, az valóra is válik.

2021. december 11., szombat a ♓ban (Növő hold, Halak)

Könnyed nap, külső kényszerek és elvárások nélkül, épp ezért jó a gondolatokat szabadon engedni. Mindenki cselekedjen saját belátása szerint, legyen ott, ahol lenni akar.

2021. december 12., vasárnap a ♈ban (Növő hold, Kos)

Az nyer, aki ma túl mer lépni az álmok árnyékán és a megvalósítás útjára lép. Az aktivitás mindenképpen együttjár a fáradtsággal és a kimerültséggel. Érdemes meghatározni a 2022-es év feladatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.