Alig látni ilyen fotót Sebestyén Balázsról, a rajongóit is meglepte vele

fotó közös fotó Sebestyén Balázs felesége Horváth Viktória Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs az ország egyik legismertebb tévés és rádiós műsorvezetője, a magánéletéből viszont alig mutat meg valamit. Hiába követi őt közel 400 ezer ember a közösségi médiában, mégis ritkán posztol magáról.

Balázs most azonban kivételt tett és egy olyan képet osztott meg a követőivel, amit igazán ritkán láthatnak tőle. A fotón ugyanis feleségével együtt szerepel, ez pedig kivételes alkalom, mivel a magánéletüket nem az Instagramon élik.

A közös kép apropója Szent Miklós napja volt. A Sebestyén-családot ugyanis meglátogatta a Mikulás, ennek pedig láthatóan nemcsak a gyerekek, hanem a két felnőtt is nagyon örült.

– írta Balázs a fotó mellé.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.