Alig lehet ráismerni! Durván szét van műtve Sylvester Stallone arca - Fotók

fotó kiállításmegnyitó kiállítás Sylvester Stallone arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz származású amerikai akciósztár, Sylvester Stallone idén töltötte be a 75. életévét, azonban egy cseppet sem vett vissza a tempóból. Rendületlenül forgatja újabb filmjeit, nemrég pedig ő maga nyitotta meg életműkiállítását.

December 3-án, az Észak-Rajna-Vesztfáliában található német városban, Hagenben nyitotta meg saját kiállítását Stallone. A filmcsillagot szinte mindenki a Rocky, a Rambo vagy az Oscar című filmekből ismeri, mint keménykötésű akciósztárt. Sylvesternek azonban van egy ritkán látott, művészi oldala is.

Sylvester Stallone saját kiállításának megnyitóján 2021. december 3-án Hagenben Forrás: Northfoto

A Sylvester Stallone - 75. születésnapi visszatekintés címet viselő kiállításon láthatóak először a színész festményei. Az eseményen megjelent ő maga is, és picit sokkolta a fotósokat, ugyanis alig lehetett ráismerni, annyira elváltoztatták az arcát a plasztikai beavatkozások.

Sylvester Stallone saját kiállításának megnyitóján 2021. december 3-án Hagenben Forrás: Northfoto

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.