Erdei Zsolt őszinte vallomása: Elárulta, miért vált el nagy szerelmétől, Arabellától

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
szerelem vallomás Erdei Zsolt bokszoló szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A profi bokszoló a LifeTV műsorában mesélt régi nagy szerelméről. Azt is megtudhattuk, mi vezetett különválásukig.

Erdei Zsolt volt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi vendége. A beszélgetés alatt sok olyan dologra derült fény, amiről eddig csak keveset, vagy semmit sem lehetett tudni.

Régebben a bulvársajtóban sokat lehetett olvasni a bokszoló régi szerelméről, Arabelláról, akivel majdnem tíz évig voltak együtt. Kiderült, hogy egy másik nőt hagyott el Arabella miatt: "Váltottam, mert nekem az akkora szerelem volt."

Ausztriában ismerkedtek meg egy edzőtáborban, a lány akkor felszolgálóként dolgozott. A bokszoló elmondta, kapcsolatuk nem volt felhőtlen, már az elejétől fogva parázs vitáik voltak.

Erdei Zsolt Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az is kiderült, hogy szerelem volt első látásra, és akkoriban még senki nem ismerte bokszolót: "Nem voltam sztár, senki nem voltam."

"Szinte sírtam, nagyon durván megható dolgaink voltak, hát de aztán félrecsúszott sajnos, elmentünk egymás mellett egy idő után" - ismerte be Zsolt, aki ekkor igen nehéz időszakon mehetett keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.