December 5-én visszatért a TV2-re az egyik legismertebb párkereső műsor, A Nagy Ő. A rózsaceremóniáról elhíresült valóságshow-ban ezúttal a sármos olimpikon, Tóth Dávid keresi az igazit. A férfi azonban rögtön az első adásban kiejtett öt szépséget.

El sem indult A Nagy Ő új évada, máris egy kisebb botránytól volt hangos az első adás. A szerelemért versengő lányok közt ugyanis feltűnt az aktuális csábító exe, aki megzavarta az egyik randit és kitúrta ellenfelét.

Tóth Dávid gyorsan lefelezte a mezőnyt, alig maradt valaki a 21 lánybólForrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

Tóth Dávid azonban gyorsan rövidre zárta a dologot és hazaküldte egykori barátnőjét, Anitát. Nem ő volt az egyedüli, akinek idejekorán véget ért a műsor. Az első adás közepén így összesen 5 hölgynek is távoznia kellett, el sem jutottak a műsor ikonikus pillanatáig, a rózsaceremóniáig.

A ceremónia csúcspontján ért véget a vasárnapi adás, öt nő és csak egy rózsa maradt. A hétfői epizódban derül ki, ki lesz az a négy nő, akinek távoznia kell - írja az Origo.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!