Azonnal hazaküldte exét Tóth Dávid A Nagy Ő-ből: nemcsak neki adott rögtön kosarat

párkereső műsor rózsaceremónia Tóth Dávid A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 5-én visszatért a TV2-re az egyik legismertebb párkereső műsor, A Nagy Ő. A rózsaceremóniáról elhíresült valóságshow-ban ezúttal a sármos olimpikon, Tóth Dávid keresi az igazit. A férfi azonban rögtön az első adásban kiejtett öt szépséget.

El sem indult A Nagy Ő új évada, máris egy kisebb botránytól volt hangos az első adás. A szerelemért versengő lányok közt ugyanis feltűnt az aktuális csábító exe, aki megzavarta az egyik randit és kitúrta ellenfelét.

Tóth Dávid gyorsan lefelezte a mezőnyt, alig maradt valaki a 21 lányból Forrás: artandlens.hu/Varady Nikolett

Tóth Dávid azonban gyorsan rövidre zárta a dologot és hazaküldte egykori barátnőjét, Anitát. Nem ő volt az egyedüli, akinek idejekorán véget ért a műsor. Az első adás közepén így összesen 5 hölgynek is távoznia kellett, el sem jutottak a műsor ikonikus pillanatáig, a rózsaceremóniáig.

A ceremónia csúcspontján ért véget a vasárnapi adás, öt nő és csak egy rózsa maradt. A hétfői epizódban derül ki, ki lesz az a négy nő, akinek távoznia kell - írja az Origo.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.