Nincsenek közös posztok: eltűnt Mazsi közösségi oldaláról Berki Krisztián

Forrás: Berki Mazsi -
Berki Mazsi közösségi média Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeke születése óta is nagyon aktív a közösségi médiában Berki Renáta, Berki Krisztián felesége. A rajongóknak azonban felfigyeltek valamire...

Berki Mazsi Insta-fotóin az utóbbi időben nem szerepel a férje. Az utolsó közös fotó, amin együtt látható a pár akkor készült, amikor kislányukat hazahozták a kórházból. A követőket természetesen nagyon foglalkoztatja, mi ennek az oka, hiszen korábban naponta osztottak meg közös, szerelmes képeket. Rendszeresen kérdezik Mazsit a posztok alatt, hogy hova lett Krisztián.

Berki Krisztián eltűnt a felesége Instájáról Forrás: Berki Mazsi

Egyesek azt gondolják, hogy vihar van a paradicsomban, a sztárpár a szakítás szélére került. Többek szerint ezt igazolja az is, hogy Mazsi pár napja feketére változtatta a profilképét.
Vannak olyan elméletek is, hogy Mazsi az első hetekre az édesanyjához költözött a babával, segítségre volt szüksége, hogy belerázódjon az anyaságba. A legtöbben mégis azt kifogásolják, hogy Mazsi nem őszinte velük, pedig folyton azt hangoztatja, milyen fontosok számára a követői.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.