"Félek, hogy Dávid hinni fog a lányoknak" - fokozódik a konfliktus A Nagy Ő-ben

TV2 konfliktus Tóth Dávid A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig kezdődött el a társkereső reality, máris elindult a lányok között a rivalizálás. Már most több lány állítja, hogy sokan nem azért vannak itt, hogy Dávidot megismerjék.

A Nagy Ő című társkereső műsorban már csak tizenkét hölgy verseng Tóth Dávid kegyeiért. Ugyan a lányok tisztában vannak a szabályokkal, és tudták, hogy az olimpikon külön-külön is meg akarja ismerni a jelölteket, mégis többen féltékenyek lettek.

Egyre fokozódik a helyzet, Szatmári Fanni odáig ment, hogy megpróbálja besározni az egyik résztvevőt. Azzal vádolta meg Rebekát, hogy ő valójában nem a szerelem miatt érkezett a műsorba:

"Abszolút nem! Én azt gondolom, hogy nem mindenki őszintén miatta van itt, hanem inkább azért, ami vele jár. Ez az igazság, mit kerteljünk... Szerintem nagyon sok olyan lány van itt, aki nem igazán őszinte. Nem őszinte a mosolya, a viselkedése, nem azért van itt, hogy Dávidot megismerje."

Dávid természetesen nem hagyta szó nélkül a történteket, Rebeka pedig könnyek között próbálta megvédeni magát.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.