Gyermeket vár a tőröző Kreiss Fanni, az idei idényt így természetesen kihagyja. 

Gyermeket vár, emiatt kihagyja a most indult szezont a jelenlegi elsőszámú hazai női tőrvívó, Kreiss Fanni. A szövetség oldalának híre szerint a tokiói olimpián is részt vett női tőrválogatott legjobbja - aki egyéniben 15., csapatban hetedik lett a japán fővárosban - és a korábbi válogatott tőröző, Hári Máté a hét végén kötött házasságot. A 32 éves Kreiss Fanni babát vár, negyedik hónapos terhes, ezért a következő hónapokban a vívás a háttérbe kerül számára, de később visszatérést tervez.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"A koronavírus miatt csak a közvetlen rokonok, ismerősök voltak ott a polgári szertartáson, és a lagzi is elmaradt. Reméljük, egyszer majd bepótoljuk" - mondta a hunfencing.hu oldalnak. "Természetesen most a születendő kisbabánk a legfontosabb, de ha minden jól megy, akkor szeretnék visszatérni a pástra, a párizsi olimpia a terveim között szerepel. Igaz, az ezzel kapcsolatos értékrend most átalakulófélben van..." - tette hozzá.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!