Hatalmas örömhír! Gyermeket vár a magyar sportolónő: "Most a születendő kisbabánk a legfontosabb"

Forrás: Shutterstock -
Kreiss Fanni terhesség várandós gyermek tőröző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket vár a tőröző Kreiss Fanni, az idei idényt így természetesen kihagyja. 

Gyermeket vár, emiatt kihagyja a most indult szezont a jelenlegi elsőszámú hazai női tőrvívó, Kreiss Fanni. A szövetség oldalának híre szerint a tokiói olimpián is részt vett női tőrválogatott legjobbja - aki egyéniben 15., csapatban hetedik lett a japán fővárosban - és a korábbi válogatott tőröző, Hári Máté a hét végén kötött házasságot. A 32 éves Kreiss Fanni babát vár, negyedik hónapos terhes, ezért a következő hónapokban a vívás a háttérbe kerül számára, de később visszatérést tervez.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"A koronavírus miatt csak a közvetlen rokonok, ismerősök voltak ott a polgári szertartáson, és a lagzi is elmaradt. Reméljük, egyszer majd bepótoljuk" - mondta a hunfencing.hu oldalnak. "Természetesen most a születendő kisbabánk a legfontosabb, de ha minden jól megy, akkor szeretnék visszatérni a pástra, a párizsi olimpia a terveim között szerepel. Igaz, az ezzel kapcsolatos értékrend most átalakulófélben van..." - tette hozzá.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.