Mécsesek égnek Kóbor János háza előtt

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
Kóbor János Kóbor János halála Kóbor János covid Kóbor János háza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János halála az egész országot megrengette. A gyászoló rajongók a zenész házához zarándokolnak, mécseseket gyújtanak.

Kóbor János november 9-én került kórházba koronavírus-fertőzéssel. Felesége, Zsóka külön engedéllyel végig mellette lehetett, imádkozott a felépüléséért. Tegnap azonban Mecky szervezete feladta a harcot. Az asszony összeomlott a zenekar menedzsere szerint. A rajongók sorra gyújtják a mécseseket Kóbor János háza előtt, hogy együttérzésükről biztosítsák a családot - írja a Bors.

Kóbor János hitt a saját immnrendszerében Fotó: Polyák Attila - Origo

Kóbor János hitt abban, hogy az immunrendszere elég erős, és le tudja győzni a koronavírust, ezért nem vette fel a védőoltást. Barátai is könyörögtek neki, hogy oltassa be magát, de büszke volt arra, hogy ennyi idősen is tökéletesen egészséges, és káros szenvedélye sincsen.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.